Desiree Schellekens

Voorstellen

Na bewust te hebben gekozen voor het moederschap, stopte ik na de geboorte van de kinderen een tijdje met werken. Toen de jongste naar school ging begon het toch weer te kriebelen. Maar wat een logische stap leek, terug in mijn oude vakgebied (marketing-communicatie), paste totaal niet meer. Na een jaar volhouden, ben ik uiteindelijk gestopt als marketingcommunicatie- adviseur.

Een ding stond vast: ik ga alleen nog maar doen wat ik leuk vind. Mijn interesse in gezonde voeding resulteerde in een baan als afslankcoach bij een studio in Den Bosch. Al snel wilde ik meer! Ik behaalde mijn diploma voor Gewichtsconsulent. Daarop volgde de opleiding tot Coach, waarbij het herkennen en doorbreken van oude patronen centraal staat. Vervolgens ben ik nog 2 jaar werkzaam geweest als coördinator van een afslankstudio (als onderdeel van een sportschool). Daar verzorgde ik tevens de yogalessen.

Het behalen van mijn diploma voor hatha-yoga docent (bij Integrale Yoga Nederland) volgden er nog 2 yoga vervolgopleidingen welke ik in 2016 heb afgerond

In juni dit jaar (2018) heb ik mijn diploma als Energetisch Therapeut behaald. Nu lijkt alles op z'n plaats te vallen.

Een praktijk waarbij gezonde voeding, beweging en bewustwording samenkomen.